Clínica Viasalud

VALENCIA, SPAIN | 172 m2 | 2012
The project of this new multidisciplinary medical center is approached from the establishment of a global communication strategy: all brand elements and environments were designed, from the naming to the retail unit.
A space for health and wellness is created, with an atmosphere of trust and confidence in an innovative and fresh environment. Have been solved critical problems due to the complexity of the plant, the reduced height of the ceilings and the high need for treatment rooms. The result provides continuous spaces in balance and harmony. The use of continuous-friendly materials and the use of indirect lighting or a 3D sign generated by hilorama are aspects that promote the perception of transition and evolution toward health and wellness.

Corporate Communication Strategy | Interior Design | Naming | Branding