José Peluqueros

ALMAZORA (CASTELLÓN), SPAIN | 98 m2 | 2015
Reflect thoroughness, passion, know-how and business evolution towards a concept of signature hair salon are the basics around which Vitale holds the renovation of the brand and the interior design project.
Vitale designs an elegant space, sleek, sober and somewhat museum aesthetic that orders a very irregular shaped space. Flooring are coordinated with ceilings in order to emphasize the functional zonification. The new layout provides greater breadth, optimizes the paths, work routines and increases customers comfort. The numerous windows in the mezzanine that occupies the business are hidden behind vertical blinds that get homogenize the perimeter and control natural light.

Corporate Communication Strategy | Interior Design | Branding