Llorenç Perruqueria

MORELLA, SPAIN | 48 m2 | 2014
Create a comfortable and homey ambient for all type of public and integrated in the surroundings are the premises for brand and interior design. Vitale converts an old manor house on a bucolic and family spirit hair salon.
Located in Morella (Castellón, Spain), the hair salon has been projected according to the aesthetic essence of local buildings and using local materials. The herringbone shaped pine wood structures act as a lattice that separates the counter of the waiting area. Cutting and washing areas are undivided spaces visually connected. It has been taken special emphasis on providing the adequate lighting with traditional cabaret lamps in mirrors. The result is a bright, austere and honest space.

Corporate Communication Strategy | Interior Design | Naming, Branding